Granola med kokos og mandler

Krydret kage med sweet potato

img_2782-1

Opskrift (6 personer)
4 stk. æg
100 g. sukker
90 ml. smagsneutral olie
250 g. mel
250 g. søde kartofler
2,5 tsk. bagepulver
100 g. hvid chokolade
1 tsk. vaniljesukker
2 tsk. kanel

Frosting:
100 g. smør
200 g. flormelis
2 tsk. vaniljesukker
saft fra en citron

How to

  1. Æg og sukker piskes. Herefter tilsættes olien og der piskes videre.
  2. Søde kartofler rives på et rivejern eller i en foodprocessor.
  3. Hvid chokolade smeltes enten i mikroovnen eller over vandbad.
  4. Mel, bagepulver, kanel og vaniljesukker blandes sammen i en skål.
  5. Smeltet hvid chokolade blandes sammen med æggeblandingen og herefter tilføjes de tørre ingredienser.
  6. Fordeles i en form, ovnfast fad eller hvad man ellers har, der kan gå i ovnen.
  7. Bages ved 180 grader i cirka 40-45 min. Hold øje med den og stik eventuelt en tandstik eller strikkepind i undervejs. Hvis strikkepinden kommer ud uden dej på, så er den færdig!
  8. Frosting ingredienserne piskes sammen med en elpisker.
  9. Kagen sættes til afkøling og smøres med frosting, når den er kold.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Granola med kokos og mandler