Nemme falafler

Skinkegryde lavet på grøntsager (glutenfri)

img_2884Opskrift (4 personer)
Sauce:
3 små kartofler
2 store gulerødder
1 løg
1 stk. svineboillonterning
1 ds. hakkede tomater
1 ds. kokosmælk
2 spsk. paprika
1 spsk. karry

Fyld:
500 g. skinkekød eller tern af mørbrad
1 bakke friske champignon
1 stk. rød peber
2 stk. løg

Tilbehør:
Ris

How to
1. Paprika og karry svitses let i en lille gryde.
2. Kartofler, gulerødder og løg skrælles og skæres i mindre stykker. De puttes herefter over i gryden med bouillonterningen og vand, så det dækker grøntsagerne.
3. Herefter koges grøntsagerne helt møre, hvorefter de blendes enten med en stavblender eller i en almindelig blender.
4. Så tilsættes de hakkede tomater og kokosmælken.
5. På en pande steges skinketernene med løg skåret i både eller tern. Herefter tilsættes champignonerne og rød peber skåret i tern.
6. Kødblandingen krydres nu med paprika, chili, karry eller hvad man nu ellers er til af krydderier.
7. Kødblandingen tilsættes til sovsen og der smages til med salt og peber.
8. Risene koges efter anvisning.
9. Serveres med det samme eventuelt med et stykke brød til.

 

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme falafler