Skinkegryde lavet på grøntsager (glutenfri)

Nemme donuts

skaermbillede-2017-07-30-kl-12-47-48

Opskrift (18 stk)
50 g. smør
2 dl. mælk
20 g. gær
2 stk. æg
50 g. sukker
1 tsk. salt
500 g. hvedemel

How to
1. Smelt smør i en gryde. Tilsæt mælk (blandingen skal være lillefinger varmt). Smuldr gær i og tilsæt æg, sukker og salt.
2. Tilsæt mel, og ælt dejen til den er blank og smidig og lad den hæve i 1-2 time et lunt sted.
3. Slå dejen ud og rul den ud til et par centimeters tykkelse og udstik små cirkler med hul i (vi brugte to størrelser på glas).
4. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og lad dem hæve tildækket i 20 min.
5. Varm olien i en gryde og fritér et par donuts af gangen. Vigtigt ikke at putte for mange i ad gangen, da olien bliver koldere så.
6. Lad de færdige donuts dryppe af på fedtsugende papir.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skinkegryde lavet på grøntsager (glutenfri)