Nemme donuts

Svampede og lette morgenboller

img_6044

 

Opskrift (18 stk)
9 dl. vand
15 g. gær
250 g. durummel
125 g. rugmel
750 g. hvedemel
30 g. salt

How to

  1. Gæren røres ud i vandet.
  2. De forskellige melsorter røres i.
  3. Dejen æltes i 5-10 min i røremaskine. Hvis man ikke har en røremaskine, så røres dejen godt sammen med en ske.
  4. Salten tilsættes og der æltes yderligere 5 min.
  5. Dejen placeres i en stor skål, som filmes med madfilm. Sættes i køleskabet natten over.
  6. Ovnen tændes på 225 grader varmluft.
  7. To bradepander beklædes med bagepapir. Dejen sættes på bagepladen med to skeer.
  8. Bages i 15-18 min ved 225 grader varmluft.
   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme donuts