Wok med andebryst

Kødboller i spicy tomatsauce

img_3229Opskrift
Kødboller:
500 g. hakket oksekød
4 fed hvidløg
1 stk. æg
1/2 bundt hakket persille
1 spsk. chiliflager
1 spsk. paprika
1 stk. hakket rødløg

Tomatsauce:
1 ds. hakkede tomater
3 fed hvidløg
2 spsk. stærk chilisauce (kan udelades)
2 spsk. paprika
1 spsk. spidskommen
1 dl. vand
2 spsk. citronsaft
1/2 bundt hakket persille

How to
1. Alle ingredienserne til farsen blandes sammen i en skål. Formes herefter til boller på størrelse med en golfbold. Steges på en varm pande i olivenolie.
2. Når kødbollerne er færdige afdryppes de på en tallerken og sættes til side, imens saucen laves. Løg og hvidløg svitses på panden, hvorefter krydderierne og citronsaften tilsættes. Til sidst tilsættes de hakkede tomater og vand, hvorefter det skal simre i 10 min. Smages til med salt og peber.
3. Spaghettien koges efter anvisning.
4. Spaghetti, kødboller og sauce røres sammen på panden og drysses med lidt friskhakket persille og serveres med det samme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wok med andebryst