Fuldkorns hotdogbrød

Chunky monkey banankage (glutenfri og sukkerfri)

img_3320

Opskrift
3 stk. meget modne bananer
4 stk. æg
1 tsk. kanel
2 tsk. bagepulver
50 g. hakket (sukkerfri) 70% mørk chokolade
1 spsk. honning
100 g. mandelmel
3 spsk. peanutbutter
40 g. valnødder (kan udelades)

How to
1. Bananer, æg, honning blendes enten med en stavblender eller i en foodprocessor.
2. Hældes over i en skål og herefter tilsættes mandelmelen, hakket mørk chokolade og bagepulveret.
3. Herefter laves der små “kugler” af peanutbutter med en ske, som forsigtigt vendes rundt i dejen. Hakkede valnødder hakkes også og vendes i dejen.
4. Dejen hældes over i en lille springform, som er smurt med lidt smør eller kokosolie.
5. Bages ved 180 grader varmluft i 30-35 min.
6. Afkøles på en bagerist.
7. Kan pyntes med glasur eventuelt af smeltet mørk chokolade.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuldkorns hotdogbrød