Kødboller i spicy tomatsauce

Fuldkorns hotdogbrød

img_3316 img_3317

Opskrift
2,5 dl. mælk
50 g. gær
1 tsk. salt
4 spsk. olie
1 spsk. honning
400 g. fuldkornsspeltmel
100 g. hvedemel

How to
1. Mælken lunes i en lille gryde. Hældes herefter over i en skål og gæren smuldres her i.
2. Salt, honning og olie tilsættes.
3. Fuldkornsspeltmel tilsættes og til sidst tilsættes hvedemelet og der æltes til dejen er blank og smidig.
4. Sættes til hævning et lunt sted i 30-60 min.
5. Dejen rulles ud og formes til aflange pølsebrød.
6. Efterhæves i 20 min.
7. Pensles med sammenpisket æg og drysses eventuelt med sesamfrø.
8. Bages ved 180 grader varmluft i 10-12 min.

 

   

2 kommentarer

  • Mette

    Hejsa 🙂
    HVormange giver en portion ca.? 🙂
    De ser iøvrigt super gode ud, I har vel ikke også en opskrift på jeres fine pynt?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      En portion giver cirka 8-10 brød – alt efter hvor store man laver dem 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kødboller i spicy tomatsauce