Chunky monkey banankage (glutenfri og sukkerfri)

Spicy blomkålspølsehorn (glutenfri)

fullsizerender-2 fullsizerender-1Der ligger bare nogle barndomsminder bag pølsehorn. Det var sådan en typisk madpakketing, som man fik med i folkeskolen sammen med en lille bøtte med ketchup og det har bare altid været en af vores favoritter. Der ligger uendelige varianter af blomkålspølsehorn på internettet, så her vil vi give Jer et bud på vores variant. Disse er fyldt med blomkål, som er en stor antioxidantkilde og så hjælper det på fordøjelsen grundet det høje indhold af kostfibre. Desuden har vi brugt chili og cayennepulver, som sætter fut i forbrændingen, så det må siges at være en win-win situation!

 

skaermbillede-2017-02-16-kl-09-38-46Velbekomme!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chunky monkey banankage (glutenfri og sukkerfri)