Tikka masala

Fuldkornspølsehorn med kyllingepølser

201703071737481553_sbigDe bedste fuldkornspølsehorn med kyllingepølser. Lækre til madpakken og holder sig friske et par dage, hvis de er godt pakket ned.

Opskrift: (13 stk)
2,5 dl. vand
25 g. gær
1/2 tsk. salt
2 spsk. olie
1 spsk. honning
200 g. hvid hvedemel
200 g. fuldkornsspeltmel
100 g. hvedemel

Kyllingepølser

Fremgangsmåde:

  1. Gæren røres ud i det lunkne vand. Herefter tilsættes salt, honning og olie.
  2. Herefter tilsættes mel. Dejen æltes smidig. Det tager 5-10 min.
  3. Dejen sættes til hævning i minimum 1 time et lunt sted.
  4. En bageplade beklædes med bagepapir, hvorefter dejen rulles ud som en cirkel og udskæres som en ”pizza”. Herefter rulles dejen op om pølserne.
  5. Pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø.
  6. Bages ved 180 grader i 12-15 min.
   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tikka masala