Sund brownie med crumble på toppen

Nem stir-fry med flanksteak

201705011428415181_sbig

Opskrift (2-3 personer):
400 g. flanksteak eller oksekødsstrimler
2 fed hvidløg
3 gulerødder
1/2 rød peber
1 håndfuld bønner (frosne)
1 løg
2 spsk. soya
1 spsk. taandori krydderi (hvis ikke du har det, så 1 spsk. karry og paprika)
Nudler

Fremgangsmåde:
1. Flanksteak skæres ud i strimler.
2. På en pande varmes lidt olie op, herefter tilsættes løg skåret i både og hvidløg skåret i små tern eller presset.
3. Gulerødder og rød peber skæres i lange strimler.
4. Nudler koges efter pakkens anvisning.
5. På panden tilsættes kødet. Når det er brunet af, så tages løg og kød af panden og sættes til side.
6. Gulerødder, bønner og rød peber svitses på panden og herefter tilsættes soya og krydderier.
7. Når nudlerne er kogt, så tilsættes de på panden.
8. Til sidst tilsættes løg og kød og det hele varmes ordentligt igennem.
9. Serveres evt. med lidt frisk forårsløg på toppen.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund brownie med crumble på toppen