Spinatroulade med tun

One-pot pasta med kylling og champignon

skaermbillede-2017-06-14-kl-13-58-22

Opskrift: (2-3 personer)
250 g. spaghetti
100 g. frisk champignon
150 g. frosne ærter
2 fed hvidløg
400 g. fersk kyllingebryst
600 ml. vand
1 stk. kyllingeboullionterning
200 ml. madlavningsfløde
evt. frisk persille
salt/peber

Fremgangsmåde:

  1. Champignoner skæres i skiver, kylling skæres i tern eller strimler og hvidløg hakkes fint.
  2. Herefter placeres det hele i en gryde eller en dyb pande. Så tilsættes vand, ”rå” spaghetti, bouillonterning, frosne ærter og 100 ml. af madlavningsfløden.
  3. Det hele sættes derefter i kog og koger i 10-15 min. Cirka 10 min. hvis du bruger almindelig spaghetti og cirka 15 min. hvis du bruger fuldkornsspaghetti.
  4. Når vandet er svundet ind og spaghettien er kogt al dente, tilsættes de resterende 100 ml. madlavningsfløde.
  5. Der krydres med salt, peber og frisk persille.
  6. Serveres med det samme evt. med lidt frisk parmesanost.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatroulade med tun