Bamseboller

Pizza blanco

201702201546503193_sbig

Vil du prøve noget andet end den traditionelle pizza med tomatsauce? Så er den her helt sikkert et forsøg værd. Det er den sprødeste bund med grøn basilikumspesto, kartofler, frisk mozzarella og sprødstegt serranoskinke.

Opskrift på pizzadej: (2 store pizzaer)
2,5 dl. lunkent vand
3/4 tsk. salt
15 g. gær
1 knivspids sukker
3-4 dråber citronsaft
200 g. durummel
200 g. hvedemel

Kartofler skåret i tynde skiver
Pesto
Frisk mozzarella
Serranoskinke

Fremgangsmåde:
1. Gæren opløses i den fingervarme vand. Herefter tilsættes salt, sukker og citronsaft.
2. Mel vejes op og røres herefter i den våde blanding. Det er en fordel at have en røremaskine, så går det rigtig hurtigt 😉
3. Dejen dækkes med et viskestykke og sættes til hævning i 1 time.
4. Dejen rulles ud på et meldrysset bord. Herefter pensles den med grøn pesto.
5. Kartoflerne placeres over hele bunden og herefter fordeles små klumper af den friske mozzarella.
6. Pizzaen bages ved 230 grader varmluft i cirka 10-15 min.
7. Serranoskinke steges sprødt på en pande i lidt olie.
8. Når pizzaen er færdigbagt, så pyntes den med serranoskinke og evt. lidt frisk persille for udseendets skyld 😉

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bamseboller