Nem stir-fry med flanksteak

Spicy kylling i fad med soltørrede tomater, taandori og løg

201704241635225823_sbig

En lækker og nem hverdagsret, som bare bugner med god smag og stærke krydderier. Den tager 30 min. at lave og passer sig selv og det er da i hvert fald ikke et minus 😉

Opskrift: (2-3 personer)
5 stk. cherrytomater, halveres
1 lille håndfuld soltørrede tomater
1 stk. løg
1 stk. rødløg (eller 2 alm. løg)
3 fed hvidløg
1 stk. kyllingeboullionterning
1 ds. kokosmælk
450 g. fersk kyllingebryst
2 spsk. taandori krydderi (kan købes i Tiger eller Normal til 10,-)
evt. 1 spsk. chili (hvis man er til det lidt mere spicy)
2 tsk. salt

Fremgangsmåde:
1. Ovnen opvarmes til 200 grader varmluft.
2. Imens skæres løg i både, cherrytomater halveres og hvidløg presses.
3. I et fad kommes lidt olie. Herefter tilsættes løg, cherrytomater, hvidløg, soltørrede tomater og kyllingebryst skåret i tern eller strimler.
4. Herefter tilsættes kokosmælk, kyllingeboullionterning og de forskellige krydderier. Det hele røres rundt med en ske eller gaffel.
5. Placeres i ovnen, hvor det skal have cirka 25 min.
6. Ris koges efter posens anvisning.
7. Efter 10 min. tages fadet med kylling ud af ovnen og der røres rundt.
8. Efter 20 min. røres der igen rundt i fadet.
9. Efter de 25 min. tages fadet ud af ovnen og serveres med de færdigkogte ris. Voila! Nem og lækker hverdagsret. Velbekomme 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem stir-fry med flanksteak