Rösti-sandwich med hytteost-dressing

Spinatvafler

201703022146190710_sbigSå kommer der en frokost opskrift! Livet er simpelthen for kort til at få kedelig frokost såsom rugbrød eller et stykke frugt. Frokost skal da være lige så lækkert som aftensmad – hvis det stod til os 😉 Så idag stod den på spinatvafler med avocado og tunsalat. Vaflerne smager fantastisk og man kan faktisk slet ikke smage, at der er spinat i. Vi spiste dem også med sukker og det smagte altså også ret godt!! Tunsalatan har vi ikke en opskrift på, da den bare blev lavet af lidt rester fra køleskabet, men den indeholder tun, cremefraiche, citronpeber, citronsaft og cayennepeber for at give den lidt kant. Vi håber I kan lide det!

Opskrift: (2-3 stk).
100 g. frisk spinat
3 stk. æg
1,5 tsk. bagepulver
2 dl. mælk
1,5 dl. hvid hvedemel eller almindelig hvedemel
1 tsk. salt

Fremgangsmåde:
1. Spinat, æg og mælk blendes sammen enten med en stavblender eller i en almindelig blender.
2. Bagepulver, hvid hvedemel salt røres sammen med den våde blanding. Røres fri for klumper med et piskeris. Hvis dejen er lidt for tyk, så tilsættes lidt mere mælk. Hvis den derimod er lidt for tynd, så tilsættes lidt mere mel.
3. Bages i et vaffeljern smurt med lidt olivenolie eller andet fedtstof.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rösti-sandwich med hytteost-dressing