Fyldte bagekartofler

Chai cupcakes

201703081121599433_sbig

Opskrift (6 stk):

Muffins:
2 stk æg
100 g sukker
2 tsk vaniljesukker
75 g smør
6 spsk færdiglavet stærk chai-te
2 spsk chai te sirup (Fru Ronne Kaffe og The)
2/3 tsk bagepulver
1/2 tsk kardemomme
1 tsk kanel
100 g hvedemel

Frosting:
200 g flormelis
100 g sukker
spsk stærk te
1 spsk chai te sirup

 

Fremgangsmåde:

Muffins:

  1. Stærk chai te laves og nedkøles i køleskabet.
  2. Sukker, æg og vaniljesukker piskes stift.
  3. Smør smeltes og nedkøles.
  4. Smørret, det nedkølede te og sirup tilsættes i æggemassen.
  5. Bagepulver, kardemomme, kanel og hvedemel blandes i.
  6. Muffinsforme fyldes 2/3 op.
  7. Bages i ovnen i ca. 18-20 minutter ved 175 grader varmluft.

Frostning:

  1. Pisk blødt smør, flormelis, stærk te og sirup med en elpisker.
  2. Smag til og tilsæt evt. mere flormelis eller mere te, for at frostningen får den rette og ønskede konsistens.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldte bagekartofler