Chokoladekage med vanilje- og chokolademousse

Fajitas med hjemmelavede hvedetortillas

201703010828000518_sbig

Opskrift (4 personer):

Hvedetortillas:
500
g hvedemel
125 g smør
2,5 dl vand
1/2 tsk salt

Fajitas:
3-4 stk løg
1 stk rød peber
1 stk gul peber
1 stk grøn peber
2 tsk paprika
1 tsk spidskommen
1 tsk karry
1 tsk stødt chili
1 spsk akaciehonning (Jakobsens)
1 tsk chilisauce
salt/peber

500 g kylling

 

Fremgangsmåde:

  1. Først laves hvedetortillas.
  2. Hvedemel og salt blandes i en skål.
  3. Smør smuldres i og det æltes med fingrene.
  4. Vandet tilsættes og det æltes yderligere indtil du har en smidig dej.
  5. Dejen hviler 15 min.
  6. En tør pande opvarmes på komfuret (middelhøj varme).
  7. Derefter deles dejen i 10 lige store stykker og de rulles ud, indtil du har den ønskede tykkelse.
  8. Pandekagerne bages kort på den tørre pande på begge sider.
  9. Placeres på en tallerken overdækket med et fugtigt viskestykke. På den måde undgår du, at de bliver tørre.
  10. Smelt derefter smør på en pande.
  11. Hak løg og peberfrugt i strimler og steg på panden med krydderierne og honningen.
  12. Tag det af panden, når grøntsagerne er blevet karamelliseret.
  13. Steg kylling og skær i strimler, og læg dem ovenpå grøntsagerne.

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekage med vanilje- og chokolademousse