Svampede chokolademuffins

Fyldte bagekartofler

skaermbillede-2017-06-15-kl-17-16-17

Opskrift (4 stk):

4 bagekartofler
1 bundt forårsløg
1 lille rødløg
100 g bacontern
3 spsk creme fraiche
salt og peber
1 tsk. smør
evt. 1 fed hvidløg

Fremgangsmåde:

  1. Skyld kartoflerne og skær et kryds i dem.
  2. Læg kartoflerne i et lille fad og bag dem i 1 time ved 200 grader varmluft.
  3. Steg bacontern på panden (det er vigtigt at du ikke hælder fedtstoffet fra).
  4. Hak forårsløg og rødløg.
  5. Udhul kartoflerne, så kun skindet er tilbage.
  6. Læg det kartoffel du har skrabet ud i en skål.
  7. Tilsæt cremefraiche, salt, peber og smør.
  8. Pisk nu til mos.
  9. Tilsæt nu bacon, forårsløg og rødløg.
  10. Smag til med salt og peber, og tilsæt evt. hvidløg.
  11. Fyld nu kartoffelskindet med mosen og bag dem i ovnen i 15 minutter ved 200 grader varmluft.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampede chokolademuffins