Snickersbarer

Kanelstjerne

201703271335464003_sbig

Opskrift:

30 g gær
1 dl mælk
1 dl lunkent vand
1 stk æg
3 spsk sukker
3/4 tsk salt
1/2 dl neutral olie
400 g hvedemel

 

Fyld:
5 tsk kanel
50 g sukker
60 g brun farin
120 g smør

 

Fremgangsmåde:

  1.  Opløs gæren i mælk og vand.
  2. Tilsæt æg, sukker, salt og olie.
  3. Hvedemel tilsættes, og der æltes til dejen bliver smidig.
  4. Dejen deles i 4 lige store boller.
  5. Hver del rulles ud og skæres efter, til at de hver især får en størrelse som en middagstallerken.
  6. Kanelremoncen røres sammen.
  7. Første lag dej smøres med remonce, og det samme gøres igen – indtil der er 4 lag.
  8. Se video hér , for at se hvordan den laves.
  9. Lad stjernen hæve i 1 time tildækket, og derefter pensles den med 1 æg.
  10. Tænd ovnen, og bag stjernen i en forvarmet ovn på 190 grader varmluft i 20 minutter.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snickersbarer