Nemme morgenboller

Kyllingelasagne med frisk spinat

201703152147144956_sbig-1

Opskrift (4 personer):

500 g fersk kyllingebryst
2 stk store løg
1/2 l madlavningsfløde
1 tsk stærk chilisauce
1 tsk stødt chili
1 tsk paprika
2 tsk karry
1 tsk salt
0,5 tsk peber
12 stk pastaplader
1 ds hakkede tomater
2 stk store håndfulde spinat
1 ps revet ost

 

Fremgangsmåde:

  1. Kyllingen skæres i strimler og steges.
  2. Kyllingen sættes til side, og løg steges sammen med alle krydderierne.
  3. Hakkede tomater, fløde og det stegte kylling tilsættes og småsimrer i 15 minutter.
  4. Sovsen smages til.
  5. Et ildfast fad smøres, hvorefter det skiftevis fyldes med sauce, spinat og plader i lag (altid start og slut med sauce). Revet ost drysses på toppen til sidst.
  6. Bages i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 35 minutter.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme morgenboller