Nemme morgenboller

Luftige durum pitabrød

201703031542204180_sbig

Opskrift (10 stk):

25 g gær (Tilføj mere, hvis du ikke har tid til at dejen skal hæve så langtid)
1,5 dl græsk yoghurt, naturel yoghurt eller ymer
4 dl lunkent vand
1 tsk salt
2 spsk olivenolie
250 g durummel (eksempelvis fra Finax)
250 g hvedemel

 

Fremgangsmåde:

  1. Vand, græsk yoghurt og gær røres sammen.
  2. Salt og olivenolie tilsættes.
  3. Melarterne tilsættes lidt over lidt, og dejen æltes godt.  Den må ikke få for meget mel, men den skal kunne slippe skålen.
  4. Lad dejen hæve i 1,5 time.
  5. Form 10 bolller og rul dem flade (brug evt. lidt durummel til at rulle med).
  6. Bages i ovnen ved 230 grader varmluft i 7-10 minutter.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme morgenboller