Mexicansk inspireret pirogger

Mummum’s rejeret

19021272_10213036052560082_872922974_n

Opskrift (3 personer):

2 stk løg
1 stk rød peberfrugt
1 bundt forårsløg
2-3 fed hvidløg
4 dl hvidvin
250 ml madlavningsfløde
1 stk fiskeboullion
300 g rejer
1 bundt hakket persille
500 g pasta

Fremgangsmåde:

  1. Alle grøntsagerne hakkes fint.
  2. Olie kommes i en gryde, hvorefter løg og hvidløg svitses.
  3. Derefter tilsættes rød peber og forårsløg, og det svitses kort.
  4. Herefter tilsættes hvidvin, som simrer i 3-5 minutter (til at alkohollen er fordampet).
  5. Fiskeboullionen smulres i og opløses.
  6. Herefter tilsættes madlavningsfløde, og gryden tages væk fra varmen.
  7. Pastaen koges.
  8. Kort inden servering tilsættes salt, rejer og hakket persille.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mexicansk inspireret pirogger