Verdens bedste brioche burgerboller

Pastaret med rejer i tomatsauce

image1-4

Opskrift (4 personer):

2 stk løg
4 fed hvidløg
1 tsk chiliflager/chilipulver
2 tsk paprika
2 stk blomme tomater
2 dl hvidvin
2 spsk hummerfond
1 stk fiskeboullion
300 ds flåede tomater
1 ds tomatpure
1 tsk salt
1/2 tsk peber
1 tsk citronsaft
250 ml madlavningsfløde

500 g pasta

 

Fremgangsmåde:

  1. Bring en gryde med vand i kog, tilsæt olie og salt, og kog pastaen.
  2. Hak herefter løg, hvidløg og tomater.
  3. Olie kommes i en gryde, hvorefter løg, tomater og hvidløg svitses.
  4. Derefter tilsættes chili, paprika, salt, peber og citronsaft.
  5. Herefter tilsættes hvidvin, som simrer i 3-5 minutter (til at alkohollen er fordampet).
  6. Fiskeboullionen smulres i og opløses.
  7. Hummerfonden hældes i.
  8. Flåede tomater og tomatpure tilsættes.
  9. Herefter tilsættes madlavningsfløde, og gryden tages væk fra varmen.
  10. Kort inden servering tilsættes rejer og det kogte pasta.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste brioche burgerboller