Verdens bedste brioche burgerboller

Små lækre æggemuffins

image1-1

Opskrift (6 stk.):

3 æg
100 g hakket broccoli
50 g hakket porre
100 g Hakkede gulerødder
125 g revet skinke
1 tsk salt

 

Fremgangsmåde:

  1. Grøntsagerne hakkes meget fint (enten minihakker eller i hånden).
  2. Æg røres sammen med salt.
  3. Broccoli lægges bunden af muffinsformene, derefter porrer, dernæst gulerødder og til sidst hakket skinke.
  4. Æggemassen hældes over græntsagerne.
  5. Bages i ovnen i cirka 20 minutter ved 200 grader varmluft.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste brioche burgerboller