Luftige durum pitabrød

Spaghetti Bolognese

Opskrift (6 personer):

3 stk løg
7 fed hvidløg
700 g hakket oksekød
2 ds tomatpure
2 ds hakkede tomater
1/2 tsk peber
1 tsk salt
1 tsk chili
1 tsk paprika
1/2 okseboullion
1/2 grøntsagsboullion

Basilikum og parmasan

800 g spaghetti

 

Fremgangsmåde:

  1. Løg og hvidløg hakkes fint, og steges i lidt olie.
  2. Hakket oksekød tilsættes.
  3. Når kødet er brunet tilsættes alle salt, peber, chili, tomatpure og hakkede tomater.
  4. Tilsæt nu boullion (oplæst i 1 dl. vand)
  5. Lad saucen simre, imens vandet til pastaen bringes i kog.
  6. Når vandet koger tilsættes olie, salt og pasta.
  7. Server retten med frisk revet parmasan og frisk basilikum.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Luftige durum pitabrød