Nemme morgenboller

Snickersbarer

image1

Opskrift (ca. 20 stk):

Bund:
400
g dadelmasse (blendet stenfrie dadler)
1 dl vand
1 dl mælk
1 tsk karamelessens
30 g rå kakaopulver
2 dl havregryn (blendet til mel)
1 dl kokosmel

Fyld:
4 spsk peanutbutter
100 g peanuts
200 g 70% mørk chokolade

Mandler eller peanuts til drys

 

Fremgangsmåde:

  1. Dadelmassen blendes sammen med vand, mælk og karamelessens.
  2. Den bløde masse røres samemn med kakao, havregryn og kokosmel (massen må ikke være for våd).
  3. Et bagepapir lægges klar. Massen smøres midt på bagepapiret i en firkant (ca. 20×20 cm og 1,5 cm høj).
  4. Peanutbutter smøres på og de hele peanuts drysses over, og trykkes lidt fast.
  5. Bagepapiret foldes ind over massen, og den lægges på frost i ca. 1 time.
  6. Den skæres nu i ud i passende firkanter.
  7. Chokoladen smeltes i mikroovnen eller i vandbad, og smøres over barerne.
  8. Til sidst drysses de med hakkede mandler eller peanuts efter ønske.
   

2 kommentarer

  • Anna

    Kan man bruge noget andet end dadler? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Anna

      Så skal det være en anden form for tørret frugt. Vi har prøvet med figner også – det var vi ikke fan af.
      Er det fordi, at du ikke kan lide smagen af dadler? Du smager det slet ikke, fordi det bliver blandet med så mange andre ting! Det lover vi 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme morgenboller