Nemme morgenboller

Snickersbarer

image1

Opskrift (ca. 20 stk):

Bund:
400
g dadelmasse (blendet stenfrie dadler)
1 dl vand
1 dl mælk
1 tsk karamelessens
30 g rå kakaopulver
2 dl havregryn (blendet til mel)
1 dl kokosmel

Fyld:
4 spsk peanutbutter
100 g peanuts
200 g 70% mørk chokolade

Mandler eller peanuts til drys

 

Fremgangsmåde:

  1. Dadelmassen blendes sammen med vand, mælk og karamelessens.
  2. Den bløde masse røres samemn med kakao, havregryn og kokosmel (massen må ikke være for våd).
  3. Et bagepapir lægges klar. Massen smøres midt på bagepapiret i en firkant (ca. 20×20 cm og 1,5 cm høj).
  4. Peanutbutter smøres på og de hele peanuts drysses over, og trykkes lidt fast.
  5. Bagepapiret foldes ind over massen, og den lægges på frost i ca. 1 time.
  6. Den skæres nu i ud i passende firkanter.
  7. Chokoladen smeltes i mikroovnen eller i vandbad, og smøres over barerne.
  8. Til sidst drysses de med hakkede mandler eller peanuts efter ønske.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemme morgenboller