Anbefaling: Ristorante Fellini

Cremet pastasalat med karry og bacon

image1

Opskrift (3 personer):

100 g frosne ærter
1 lille dåse majs
1 rød peber
1 lille rødløg
1 pakke bacon
300 g pasta (tørvægt)
1/2 bundt forårsløg

Dressing:
4 store spsk creme fraiche
2 tsk sennep
1 tsk honning
3 tsk karry
salt og peber

 

Fremgangsmåde:
1. Bring en gryde med vand i kog, og tilsæt pastaen.
2. Hak løg og rødpeber fint.
3. Steg bacon og læg det på et stykke køkkenrulle til afdrypning.
4. Rør dressingen.
5. Lad pastaen blive kold, bland det med alle grøntsagerne og vend det derefter i dressingen.
6. Til sidst toppes det med bacon og evt. friskhakket persille.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Ristorante Fellini