Anbefaling: Ristorante Fellini

Cremet pastasalat med karry og bacon

image3-2

Opskrift (3 personer):

100 g frosne ærter
1 lille dåse majs
1 rød peber
1 lille rødløg
1 pakke bacon
300 g pasta (tørvægt)
1/2 bundt forårsløg

Dressing:
4 store spsk creme fraiche
2 tsk sennep
1 tsk honning
3 tsk karry
salt og peber

 

Fremgangsmåde:
1. Bring en gryde med vand i kog, og tilsæt pastaen.
2. Hak løg og rødpeber fint.
3. Steg bacon og læg det på et stykke køkkenrulle til afdrypning.
4. Rør dressingen.
5. Lad pastaen blive kold, bland det med alle grøntsagerne og vend det derefter i dressingen.
6. Til sidst toppes det med bacon og evt. friskhakket persille.

   

2 kommentarer

  • Ditte

    kan man bruge noget andet end honning, hvis man ikke lige har det på lager? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Ditte

      Du kan sagtens bare brug alm. sukker eller flormelis 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling: Ristorante Fellini