Cremet pastasalat med karry og bacon

Hjemmelavede snøfler

 

image1

Opskrift (ca. 12-15 stk):

350 g dadler, udstenet
2 dl vand
3 dl havregryn (blendet til mel)
4 spsk kakao pulver
3 spsk romessens
2 spsk appelsinjuice
150 g 70% mørk chokolade

evt. lidt glasur til pynt

 

Fremgangsmåde:

  1. Blend dadler, vand, romessens og appelsinjuice til en ensartet og cremet masse.
  2. Blend havregryn til mel.
  3. Tilsæt nu det blendede havregryn og kakaopulver i massen.
  4. Bland det godt, og tilsæt mere havregryn hvis massen er for tynd.
  5. Tag et bagepapir og placér massen midt på bagepapiret.
  6. Form nu til et kvadrat og fold bagepapir ind over.
  7. Læg massen i fryseren i 1 time.
  8. Tag den ud, skær den i passende størrelser.
  9. Smelt chokoladen, og pensel dem.
  10. Lad chokoladen størkne, og læg dem så på en tallerken og sæt i køleskabet.
  11. Pynt evt, med lidt glasur eller kokosmel.
   

3 kommentarer

  • Kæft, de ser gode ud!

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • As

    Så spændende! Men til en daddelnewbie som mig… Hvor får man sådan en dadelrulle henne? 🙂 købes det i en pakke eller er det noget, man selv laver?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej As

      Daddelrulle kan købes i de fleste supermarkeder. Det er fra Castus og super smart. Det hedder “frugtrulle”, når du skal købe det og vi har brugt den, der hedder “nøddemix”. Alternativt kan du bruge friske dadler, som man køber i en æske (husk dog blot at tage stenen ud) – De kan købes i alle supermarkeder og er for det meste altid i grøntafdelingen 😉
      – Vh Mathilde og Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet pastasalat med karry og bacon