Små sunde tahin-bites (5 ingredienser)

Hjemmelavet lasagnette med fuldkornspasta

img_6049

Alle kender vel Knorrs lasagnette, hvor man blot skal tilføje kød, vand og mælk. Som mindre elskede jeg den lasagnette og vi fik den med jævne mellemrum. Så idag skulle vi have lasagnette! dog med egen opskrift og ikke med en færdigblanding – og det blev altså ret godt! Hele processen er jo egentlig meget let, da man bare laver en kødsauce, tilføjer tilpas mængde vand og pasta og så i ovnen med det hele – og voila, så er der aftensmad!

Opskrift:

2 stk. løg
3 fed hvidløg
500 g. oksekød, hakket
1 ds. hakkede tomater
2 tsk. tørret basilikum
1 tsk. spidskommen
1 tsk. paprika
2 tsk. salt
1 tsk. peber
1 lille dåse tomatpure
250 ml. cremefine
250 ml. vand

200 g. fuldkornspasta
1 pakke frisk mozzarella

Fremgangsmåde:
1. Hak løg fint og pres hvidløg i hvidløgspresser eller hak det fint.
2. I en gryde tilsættes lidt olie eller anden fedtstof. Herefter steges løg og hvidløg.
3. Hakket oksekød tilsættes og svitses til det er færdigt. Så tilføjes krydderierne og tomatpure.
4. Hakkede tomater, vand og cremefine tilsættes og det hele koges op.
5. 200 g. fuldkornspasta tilsættes, hvorefter hele blandingen hældes over i en ovnfast fad (evt. smurt med lidt smør, margarine eller olie – så undgår du, at det hænger for meget fast på kanterne)
6. Den friske mozzarella smuldres over hele fadet.
7. Bages ved 200 grader varmluft i cirka 35 min.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Små sunde tahin-bites (5 ingredienser)