Hjemmelavet lasagnette med fuldkornspasta

Sundere mælkesnittekage (glutenfri og uden tilsat sukker)

img_4207

Mælkesnitter er gode – en mælkesnittekage er ENDNU bedre! Især når den er glutenfri og uden tilsat sukker – så den kan nydes med god samvittighed 😉

Opskrift (6 personer):
2 stk. bananer (meget modne)
3 stk. æg
2 tsk. bagepulver
80 g. mandelmel
5 stk. udstenede dadler
2 spsk. rå kakaopulver

Creme:
150 g. Philadelphia light
2-3 spsk. neutral skyr
2 spsk. honning eller et par dråber sødemiddel
1 spsk. citronsaft

Fremgangsmåde:
1. Bananer, dadler og æg blendes sammen med en stavblender eller moses godt sammen.
2. Herefter tilsættes bagepulver, mandelmel og rå kakaopulver – det hele røres godt sammen.
3. En lille springform smøres med lidt kokosolie, hvorefter dejen hældes i.
4. Bages ved 180 grader varmluft i 20-25 min (afhængig af din ovn) – hold øje med den. Når du kan stikke en strikkepind, tandstik eller anden tynd pind ned i kagen og den kommer op ren, så er kagen færdig.
5. Sæt kagen til afkøling. Imens røres cremen sammen. Alle ingredienserne røres sammen og der smages til med honning eller sødemiddel.
6. Når kagen er kold, så deles den i to og der smøres creme i midten, hvorefter toppen placeres på. Der smøres et lag ovenpå igen.
7. Der pyntes med ønsket fyld.
8. Kan holde sig et par dage i køleskabet og er stadig saftig dagen efter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmelavet lasagnette med fuldkornspasta