Bliss balls med banan og ristet kokos

Proteinpølsehorn og almindelige pølsehorn

img_6117

Pølsehorn er bare en barndomsklassiker og generelt bare en nem madpakkeidé. Vi elsker pølsehorn og især, hvis de er med kyllingepølser! Vi har bagt både proteinpølsehorn og nogle helt almindelige pølsehorn – og begge slags blev rigtig gode.

Opskrift:(8-10 stk)
Proteinpølsehorn:
1 pk. Finax proteinboller brødblanding
1 pk. kyllingepølser

Almindelige pølsehorn: (12-14 stk)
2,5 dl. mælk
50 g. gær
1 spsk. honning/sukker
1 tsk. sukker
1 dl. smagsneutral olie
1 stk. æg
500 g. hvedemel
1 pk. kyllingepølser

Fremgangsmåde: (Proteinpølsehorn)
1. Rør bolleblandingen sammen som anvist på pakken.
2. Gør en bageplade med bagepapir klar. Læg en klat dej på bagepapiret og placer derefter pølsen ovenpå dejen. Herefter “dækker” du pølsen til med mere dej. Dejen er meget klistret og kan slet ikke æltes. Dette er meningen.
3. Bages ved 180 grader varmluft i cirka 15-18 min.

Fremgangsmåde: (almindelige pølsehorn)
1. Mælk lunes og gæren røres ud heri.
2. Herefter tilsættes sukker, salt, æg og olie.
3. Til sidst tilsættes hvedemel og dejen æltes godt sammen.
4. Sættes til hævning tildækket et lunt sted i minimum 1 time.
5. Dejen rulles ud og skæres ud som en pizza, hvorefter pølserne placeres i enden af dejen og pølsehornene rulles op.
6. En bageplade beklædt med bagepapir gøres klar. Pølsehornene placeres herpå og efterhæver i 30 min.
7. De pensles med æg og drysses evt. med sesamfrø.
8. Bages ved 180 grader varmluft i cirka 18-20 min.

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bliss balls med banan og ristet kokos