Choko-roulade

Roulade med hindbærmousse og hvid chokolade

image2

Opskrift:

4-5 æg (afhængig af størrelse)
3 dl sukker
1/2 dl kartoffelmel
1,5 tsk bagepulver
1,5 dl hvedemel

Fyld:

1 pose frosne hindbær (skal være optøet)
500 ml piskefløde
1 pakke friske hindbær til pynt
100 g hvid chokolade

Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
  2. Pisk æg og sukker stivt.
  3. Sigt hvedemel, kartoffelmel og bagepulver og vend forsigtigt.
  4. Smør dejen ud på et bagepapir på en bradepande, og bag den ved 175 grader i 10 minutter.
  5. Pisk fløde stivt (lidt mere end normalt), og tilsæt de optøede hindbær.
  6. Hak chokoladen i trekanter, som på billedet.
  7. Læg nu et stykke bagepapir på bordet, og drys det med lidt sukker.
  8. Tag bunden ud af ovnen, og løft den over på bagepapiret med sukker (toppen nedad).
  9. Læg et fugtigt viskestykke over i 2 minutter, så bagepapiret er lettere at fjerne.
  10. Når bagepapiret er fjernet, damper bunden hurtigt af, og der smøres med hindbærmousse. Gem evt. lidt til pynt.
  11. Derefter rulles rouladen, og vippes over på et fad. Enderne skæres til.
  12. Sættes på køl inden servering.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Choko-roulade