Cheesecake i glas

Curry med kylling, sweet potato og peberfrugt

img_6246

Den dejligste curry med kylling, sweet potato og peberfrugt var hvad aftensmaden bød på i dag. Super smagfuld ret, som kan laves enten mild eller stærk.

Opskrift: (3-4 personer)
450 g. fersk kyllingebryst
1 stk. løg
3 fed hvidløg
3 tsk. garam masala (tip: kan købes i blandt andet Tiger eller Søstrene Grene til 10 kr. for en stor pose)
2 tsk. paprika
2 tsk. tørret chili
200 g. hakkede tomater på dåse
1 ds. kokosmælk light
1 håndfuld søde kartofler skåret i tern
1/2 peberfrugt
evt. friskhakket persille eller koriander
salt/peber

Ris

Fremgangsmåde:
1. Løg pilles og skæres i strimler. Kyllingebryst skæres i enten tern eller strimler. Hvidløg presses i en hvidløgspresser. Søde kartofler skæres i små tern og det samme med peberfrugt.
2. I en gryde varmes lidt olie op. Herefter tilsættes løg, som sauteres indtil de er gyldenbrune, herefter tilsættes kylling. Krydderier tilsættes.
3. Herefter tilsættes søde kartofler, som steges med 2-3 min. Så tilsættes hakkede tomater og kokosmælk. Det hele koger op og småsimrer i 10-15 min. Et par minutter før det er færdigt, så tilsættes peberfrugt skåret i tern og evt. friskhakket persille eller koriander. Det hele smages til med salt og peber.
4. Ris koges efter posens anvisning og det hele serveres samlet.

   

2 kommentarer

  • Simone

    Er den opskrift I har lavet, en mild eller stærk udgave? I skriver at den kan laves i både en mild- og stærk udgave, men hvor adskiller det sig? ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheesecake i glas