Sundere kanelsnegle uden raffineret sukker

Quinoa salat med granatæble og grønne bønner

img_6294

Opskrift:
2 dl. kogt quinoa
1 lille rødløg
1 håndfuld frisk persille
2 håndfulde frosne bønner
kerner fra 1/2 granatæble
1 håndfuld mandelflager
1 spsk olivenolie
1 tsk stødt spidskommen
salt/peber
citron/limesaft

Dressing:
2 tsk. tahin (sesamsmør – kan købes i alle supermarkeder)
4 tsk. olivenolie
salt/peber
lidt citron/lime saft

Fremgangsmåde:
1. Quinoa koges som anvist på pakken.
2. Når quinoaen er færdigkogt, så tilsættes bønnerne i det varme vand, så de kan tø op.
3. Det hele drænes for vand og sættes til afkøling.
4. Rødløg snittes i fine halve skiver. Persille hakkes groft. Kernerne fra granatæble tages ud.
5. I en skål blandes rødløg, persille, granatæble, olivenolie, stødt spidskommen, citron/limesaft.
6. Herefter tilsættes quinoa og bønner.
7. Dressingen laves og hældes over salaten og det hele blandes sammen. Det hele smages til med salt og peber.
8. Anrettes på en tallerken eller i en skål og til sidst drysses der med mandelflager (kan erstattes med græskarkerner eller hvad der ellers lyster).

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere kanelsnegle uden raffineret sukker