Græske fladbrød til græsk gyros

Crispy chicken

img_6393

Paneret kylling er vel bare en vinder, det kan vi godt blive enige om 😉 Men stort set alt paneret mad er vel lækkert! Så nu har vi altså forsøgt os med en liidt sundere udgave af crispy chicken for at undgå at skulle friturestege og det blev så bra!

Opskrift: (omkring 400 g. kylling)
400 g. fersk kylling uden skind (helst med et lavt vandindhold, så de ikke væder, når de bliver bagt)
1,5 dl. knust cornflakes
1,5 dl. rasp
2 spsk. paprika
1 spsk. hvidløgsgranulat
1/2 spsk. salt

2 æg
En håndfuld hvedemel

Fremgangsmåde:
1. Skær din kylling ud i små fileter.
2. Bland din krydderiblanding sammen med knust corn flakes og rasp.
3. Slå dine to æg ud i en dyb tallerken. Pisk det godt sammen.
4. Gør to andre dybe tallerkener klar. En med din crunch-blanding og en med mel.
5. Først dyppes kylling i mel og vendes.
6. Herefter dyppes den i æg.
7. Og til sidst i din crunch-blanding.
8. Placeres på en bageplade med bagepapir på.
9. Sådan fortsætter du med alle dine stykker.
10. Det hele bages ved 200 grader varmluft i cirka 25-30 min.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Græske fladbrød til græsk gyros