Crispy chicken

Sundere chokoladetrøfler

image1

Opskrift (ca. 25 stk.):

250 g dadelmasse (eller blendet bløde dadler)
50 g rå kakaopulver
2-3 spsk appelsinjuice
100 g smeltet 70% chokolade, rå kakaopulver eller hakkede mandler

Fremgangsmåde:

  1. Bland dadelmasse med kakaopulver og appelsinjuice.
  2. Rul til kugler i den ønskede størrelse.
  3. Tril kuglerne i smeltet chokolade, rå kakaopulver eller andet.
   

2 kommentarer

  • Regitze

    Lækre ser de ud ! Hvordan blander du daddelmassen? Har lige fået fat i noget, og synes det er sten hårdt 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Regitze

      Hvilken slags har du fået fat i?
      Hvis det er fra en af de udenlandske bazarer, så virker pakken hård, men når man først får åbnet den, så er massen forholdsvis blød.

      Hvis dette ikke er tilfældet, så læg dadlerne i blød i vand over natten – det hjælper på hårdheden 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Crispy chicken