Rawcake med saltkaramel-smag

Cremet pastaret med kylling og champingion

image1

Opskrift (4 portioner):

2 små løg
4-5 fed hvidløg
350 g champingion
250 ml madlavningsfløde
Salt og peber
500 g kyllingebryst
1/2 bundt persille
1 glas hvidvin (ikke sød)
1/2 hønseboullion
500 g frisk pasta
Evt. parmasan

Fremgangsmåde:

  1. Bring vand i kog til pasta.
  2. Skær løg i tern, samt hvidløg og champingion i tynde skiver. Steg herefter løg og hvidløg i lidt olie.
  3. Kog 1 dl vand, og tilsæt en halv boullionterning.
  4. Når løgene er bløde, tilsættes boullionvandet.
  5. Lad det simre lidt, og tilsæt så hvidvin. Lad det koge, så alkohollen fordamper.
  6. Tilsæt nu champingion, og 1 minut efter tilsættes madlavningsfløde.
  7. Opvarm en pande, og steg kyllingebryst med salt og peber.
  8. Kog nu pastaen (følg anvisningen på pakken).
  9. Hak persille og tilsæt i saucen.
  10. Når pastaen er kogt, røres det i saucen. Her kan også tilsættes parmasan.
  11. Anret på tallerkner og top med kylling, parmasan og evt. lidt persille.
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rawcake med saltkaramel-smag