Cremet pastaret med kylling og champingion

Snickers banan is

img_6760

De her is er altså helt geniale! De smager helt sindsygt godt og er uden at overdrive MEGA nemme at lave!

Opskrift:
Bananer
Daddelkaramel (laves på 50 g. udstenede dadler, 50 g. varmt vand og evt. 1 tsk. peanutbutter)
Peanuts
70% mørk chokolade

Fremgangsmåde:
1. Skær bananerne ud. Skær både toppen og bunden til, så bananen har en bund samt en overflade, hvor du kan sprøjte daddelkaramel på, uden det rutsjer af.
2. Lav din daddelkaramel. Blend det hele sammen. Jeg brugte en mini-hakker – det var super nemt og gik hurtigt (alternativt kan der bruges en blender, stavblender). Put det hele i en plastikpose og klip et lille hul i et af hjørnerne af posen.
3. Sprøjt daddelkaramel på din banan, put peanuts på.
4. Smelt din chokolade. Den nemme måde: Bræk det i mindre stykker og smid det en tur i mikroovnen (cirka 1-2 min).
5. Fordel din smeltede chokolade over dine bananer.
6. Sæt det hele i fryseren i minimum 3-4 timer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremet pastaret med kylling og champingion