Glutenfrie spinatpandekager

Raw peanutbutter slice

img_7116

1. Lag:
125 g dadler
40 g vand
2 spsk rå kakaopulver
3 spsk kokos
2. Lag:
1,5 spsk honning
1 tsk vaniljepulver
150 g cashewnødder (sat i blød i vand i minimum 3 timer)
3 tsk smeltet kokosolie
1/2 tsk citron/limesaft
3 tsk. peanutbutter (uden sukker)
1/2 tsk. salt
3. Lag:
2 spsk. peanutbutter (uden sukker)
1 spsk. honning
2 tsk. smeltet kokosolie
1 spsk. rå kakaopulver

Fremgangsmåde:
1. Blend dadler med vand. Tilsæt herefter kokos og rå kakaopulver og rør det sammen med en ske eller med hænderne.
2. Beklæd et lille firkantet fad med husholdningsfilm (størrelsen af fadet afhænger af hvor høje du vil have dem). 3. Pres din “dej” godt ned i fadet og godt ud til siderne.
4. I en blender eller minihakker tilsætter du nu cashewnødder, honning, vaniljepulver, smeltet kokosolie, citron/limesaft, peanutbutter og salt. Det hele blendes indtil det har en ensartet cremet konsistens. Dette tager et par minutter.
5. Fordel herefter det lyse lag ovenpå det brune lag.
6. Det sidste lag laves. Alle ingredienserne blandes sammen i en skål ligesom man gør med almindelig glasur.
7. Chokoladen fordeles ovenpå det hvide lag. Det hele sættes i køleskabet i minimum 4 timer.
8. Skæres ud i små portioner, da et enkelt stykke mætter rigtig meget. Jeg fik cirka 12 ud af min portion.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfrie spinatpandekager