Nem salsa

Peanutbuttercups (glutenfri, fri for raffineret sukker)

img_7166

Indeholder affiliatelinks/

Opskrift (6 stk)

  1. lag
    5 stk. medjool dadler, udstenede (dem i papæsker i supermarkederne)
    2 spsk. kokosmel
    2 spsk. havregryn
    1/4 dl. vand
    1 spsk. rå kakaopulver
  2. lag
    100 g. cashewnødder (sat i blød i minimum 2-3 timer i vand)
    2 spsk. peanutbutter (100% naturlig peanutbutter)
    2 tsk. kokosolie
  3. lag
    2 spsk. peanutbutter (100% naturlig peanutbutter)
    1 spsk. honning/agavesirup/eller anden sødning
    3 tsk. smeltet kokosolie
    1 spsk. rå kakaopulver

Fremgangsmåde:
1. Start med 1. lag. Blend dadler med vand. Det er nemt i en minihakker eller foodprocessor. Tilsæt havregryn, kokosmel og rå kakaopulver. Ælt det hele godt sammen.
2. Fordel din masse i 6 forme. Jeg brugte dem her. Pres det godt ned.
3. Blend cashewnødder, peanutbutter og kokosolie i en minihakker eller foodprocessor. I starten er massen lidt grumset, men når den har blendet noget tid, så bliver massen ensartet.
4. Fordel massen ovenpå den brune masse.
5. Til sidst laves chokolademassen, som er det sidste og 3. lag. Alle ingredienserne røres sammen i en skål og fordeles ovenpå det lyse lag.
6. Formene sættes i køleskabet i minimum 4-5 timer (aller bedst natten over), så de kan få lov at sætte sig.

 

   

4 kommentarer

  • Mia

    Mon de kan fryses?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Det har jeg faktisk ikke prøvet, så det kan jeg desværre ikke svare på…. 🙁

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla

    Lyder lækkert!!! Men kan man evt. Undlade cashewnødderne? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Nej desværre ikke. De udgør stort set hele 2. lag 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem salsa