De bedste cookies med Milkyway Magic Stars

Cookies n cream raw cake (glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker)

img_7570Opskrift: (ca. 10 små stykker)

Bund:
100 g. Castus “frugtrulle – nøddemix” eller 10 stk. medjool dadler
50 g. mandler
1 tsk. kokosolie

2. lag:
100 g. cashewnødder (sat i blød i vand i minimum 3 timer)
4 spsk. kokosmælk
2 spsk. revet kokos
1 tsk. kokosolie
1 tsk. vaniljepulver/vaniljeessens
2 tsk. honning

Chokolade “ganache”:
2 spsk. peanutbutter
2 tsk. honning/agavesirup/anden sødning
2 tsk. rå kakaopulver
evt. 2 tsk. kokosolie

Fremgangsmåde:
1. Start med at lav bunden. I en minihakker, foodprocessor tilsættes mandler, dadler og kokosolie og det hele køres til en ensartet masse.
2. Beklæd en lille form med husholdningsfilm. Put herefter bunden ned i formen. Pres den godt ned og godt ud mod siderne.
3. Det hvide lag laves. Cashewnødder, kokosmælk, revet kokos, kokosolie, vaniljepulver/vaniljeessens og honning puttes i en minihakker eller foodprocessor. Herefter køres det hele til en ensartet masse. Det tager omkring 5-7 min før massen bliver glat. Hav tålmodighed.
4. Placer nu denne masse ovenpå din bund og pres den godt ned.
5. Sæt kagen på køl i minimum 4-5 timer.
6. Lav din chokoladeganache ved at blande peanutbutter, honning/agavesirup, rå kakaopulver og kokosolie sammen i en lille skål. Put massen i en lille pose og klip et lille hul i en af enderne.
7. Tag din kage ud og op af formen. Skær den i den ønskede størrelse. Pynt med din chokoladeganache og evt. græskarkerner, tørrede jordbær eller hvad du ellers har.
8. Sæt kagen tilbage i køleskabet eller nyd den med det samme. Kan holde sig på køl 3-4 dage.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste cookies med Milkyway Magic Stars