Cookies n cream raw cake (glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker)

Pastaret med andebryst, chili, hvidløg og frisk parmesan

img_7616Den her lækre pastaret opstod egentlig, fordi jeg havde noget andebryst til at ligge i fryseren, som trængte til at blive brugt. Jeg elsker andebryst! Især når skindet og sprødt og kødet er mørt og har den fineste rosa farve 😉 – men tilbage til pastaretten.. Den blev helt fantastisk! Hvis du ligesom jeg elsker den simple kombination af chili og hvidløg, så vil den her pastaret helt sikkert være noget for dig! Andebrystet kan sagtens skiftes ud med en anden slags kød som kyllingebryst, flanksteak, you name it.

Opskrift (2 personer):
200 g. pasta (tør vægt – eller mere, kommer an på hvor meget pasta I spiser)
1 stk. løg
1 stk. chili
3 fed hvidløg
1 stk. andebryst
150 ml. madlavningsfløde
2 håndfulde spinat eller en mixet salatblanding (kan udelades)
Salt/peber
Frisk parmesanost

Fremgangsmåde:
1. Kog vand til dit pasta. Nu skal du i gang med andebrystet. Snit fedtet, som du kender det fra oksefilet osv. Salt det godt, især på skindsiden, da det giver en sprød overflade, når det bliver stegt.
2. Varm en pande op og put olie på. Steg det med skindsiden ned af. Giv det ca. 8 min. på den ene side og vend det herefter og giv det 8 min. på den anden side. Tag dit andebryst af panden og lad det hvile, imens du laver resten af retten. Tag panden af varmen.
3. Skær dit løg i små tern, hak chili og hvidløg fint. Sæt panden tilbage på varmen og steg herefter løg, chili og hvidløg i “fedtet”. Det giver god smag til din pasta senere.
4. Kog din pasta, som anvist på pakken.
5. Når løg, chili og hvidløg er færdigstegt (når løget får en gennemsigtig farve), så tilsætter du madlavningsfløden og lader det koge med.
6. Smag din “sauce” til med salt og peber og riv evt. lidt frisk parmesan i saucen.
7. Når din spaghetti er kogt færdig, så hælder du det over i saucen.
8. Tilsæt din spinat og vend det hele godt sammen.
9. Skær dit andebryst ud i tynde skiver.
10. Server din pasta på tallerkener og placer andebrystet ovenpå pastaen og riv lidt frisk parmesanost henover.
11. Drys evt. til sidst med lidt tørrede chiliflager og server retten.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cookies n cream raw cake (glutenfri, laktosefri og uden tilsat sukker)