Pastaret med andebryst, chili, hvidløg og frisk parmesan

Gateau Marcel

image1
Opskrift:
200 g mørk chokolade
170 g smør
170 g sukker
4 bægre pasteuriserede æggeblommer
3 bægre pasteuriserede æggehvider
evt. kakaopulver

Fremgangsmåde:
1. Chokolade og smør smeltes i en skål over vandbad.
2. I en anden skål blandes 2/3 af sukkeret med æggeblommerne, som piskes stift.
3. Tag nu en anden skål og pisk hviderne med det sidste sukker.
4. Vend forsigtet chokoladeblandingen med æggeblomme-massen.
5. Tag nu de piskede æggehvider og vend dem forsigtigt sammen i massen også.
6. Smør en springform med smør og drys med sukker (så er kagen lettere at tage ud).
7. Hæld nu lidt over halvdelen af moussen op i formen, og bag den ved 175 grader i 30 minutter.
8. Resten af moussen stilles på køl og dækkes godt til.
9. Når kagen er bagt køles den ned, hvorefter den stive mousse fra køleskabet smøres på.
10. Hele kagen stilles på køl, så den kan sætte sig.
11. Inden servering drysses kagen med rå kakaopulver, og spises evt. med friske bær og vaniljeis.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastaret med andebryst, chili, hvidløg og frisk parmesan