Sundere banankage med kanel og peanutbutter

Tomatsuppe med hvidløg og chili

image1

Opskrift (4 portioner)

4 fed hvidløg
2 løg
Frisk chili
8-10 store blommetomater
5 dl vand
1 grøntsagsboullion
1 dåse tomatpuré (70g)
salt og peber

Fremgangsmåde:
1. Hvidløg, løg, chili og tomater hakkes groft.
2. Løg, hvidløg og chili steges i olie i en gryde. Herefter tilsættes de hakkede tomater.
3. Steg tomaterne til de er bløde, og tilsæt så vand, boullionterning og tomatpure.
4. Kog suppen op i 5-10 minutter.
5. Brug nu en stavblender til at blende suppen til en ensartet, cremet masse.
6. Kan serveres koldt og varmt. Drys evt. med frisk hakket persille, cremefraiche, suppehorn og/eller bacon.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere banankage med kanel og peanutbutter