Tomatsuppe med hvidløg og chili

Pastaret med laks og spinat

21868036_10213692082037973_1809105469_oLækre cremede pastaretter er altid en vinder hos os! Og når Rema1000 så har friske laksefileter på tilbud, ja så skal det da udnyttes!

Opskrift (2 personer):
200 g. frisk pasta
2 stk. laksefileter
1 stk. løg
3 fed hvidløg
evt. 1/2 frisk chili eller tørrede chiliflager
0,5 dl. hvidvin
0,5 dl. vand
1 stk. fiskebouillionterning
250 ml. madlavningsfløde
6 kugler frossen spinat
citronsaft
salt/peber

Fremgangsmåde:
1. Start med at skære løg ud i fine tern. Pres din hvidløg i en hvidløgspresser og hak chili fint.
2. En pande varmes op med lidt olivenolie. Herefter steges løg, hvidløg og chili.
3. Herefter tilsættes hvidvin og vand til panden. Lad det hele simre indtil alkoholen er fordampet. Det tager cirka 3-5 min.
4. Så tilsætter du fiskebouillionterningen og de 6 kugler frosne spinat. Lad det hele simre indtil spinaten er tøet op.
5. Imens retten simrer, så koger du vandet til pasta samt gør dine laksefileter klar. Enten steger du laksefileterne på en pande i lidt olie med lidt salt/peber og citronsaft eller så bager du dem i ovnen ved 200 grader i cirka 10-13 min.
6. Kog din pasta.
7. Tilsæt fløde til panden og rør det hele godt sammen med spinaten. Smag din sauce til med citronsaft, salt og peber.
8. Tilsæt til sidst din drænede kogte pasta og rør det hele godt sammen.
9. Server pastaen med din stegte laks, evt. lidt rejer og frisk persille.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tomatsuppe med hvidløg og chili