Pastaret med laks og spinat

Sundere bananchokoladekage med nøddetopping

21845691_10213693068942645_1480953909_oOpskrift:
2 stk. bananer (meget modne)
3 stk. æg
110 g. mandelmel
1,5 tsk. bagepulver
2 tsk. vaniljepulver eller 2 spsk. vaniljeproteinpulver
2 spsk. rå kakaopulver
1 spsk. honning

Chokolade-kokosglasur:
80 g. 70% mørk (sukkerfri) chokolade
1 dl. kokos
3 spsk. kokosmælk

Hakkede nødder (brugte en blanding af peanuts, mandler og pekannødder)
evt. lidt sukkerfri chokoladesirup på toppen

Fremgangsmåde:
1. Blend alle ingredienserne til kagen sammen med en stavblender.
2. Smør en lille springform eller anden form med lidt kokosolie.
3. Fordel kagen i formen og bag kagen i cirka 20 min. ved 200 grader varmluft.
4. Lad kagen køle ned. Lav glasuren.
5. I en lille gryde over svag varme smeltes chokolade sammen med kokosmælk. Herefter tilsættes kokosmel. Konsistensen skal være tyk, hvis den stadig er lidt for tynd, tilsæt lidt mere kokosmel.
6. Fordel glasuren ud på kagen og fordel dine hakkede nødder ovenpå.
7. Fordel evt. lidt sukkerfri chokoladesirup på toppen (for udseendets skyld)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastaret med laks og spinat