Sundere bananchokoladekage med nøddetopping

Den bedste pastasalat med grøn pesto og soltørrede tomater

img_7861

Vi har altid så mega optur over den her pastasalat, fordi vi altid glemmer hvor god den egentlig er! Det er absolut en af vores yndlingspastasalater, da den fungerer godt til stort set alle former for kød – det synes vi i hvert fald ;). Den er også god at servere til større fester eller på en stor buffet, da den er nem at lave og sagtens kan laves dagen inden. Så hvis du er til pesto, pasta og sprøde grønne bønner, så skal du helt sikkert prøve den her!

Opskrift (3-4 personer):
250 g. pasta
1/2 glas soltørrede tomater (de billige fra Netto)
1/2 glas grøn pesto (den billige fra Netto)
3 store håndfulde grønne frosne bønner
1/3 pose frosne ærter

Fremgangsmåde:
1. Kog vandet til din pasta og salt vandet godt. Når vandet koger, så tilsætter du din pasta.
2. Når pastaen er 1 min fra et være al dente (færdige), så tilsætter du de frosne bønner og lader dem ligge i vandet sammen med pastaen i 1 min (ikke lad dem ligge for længe, da det giver slatne bønner – og vi vil have dem sprøde ;-))
3. Nu dræner du din pasta og dine bønner og når vandet er hældt fra, så hælder du det tilbage i gryden.
4. Så tilsætter du frosne grønne ærter (de tør op, når de bliver blandet med den varme pasta), grøn pesto og soltørrede tomater + lidt af olien fra tomaterne, så undgår du, at pastasalaten bliver tør.
5. Rør det hele godt sammen og smag den til. Hvis du vil have mere pesto i, så tilsætter du bare det.
6. Sæt den på køl eller spis den med det samme.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere bananchokoladekage med nøddetopping