Verdens BEDSTE pølsehorn

Svampede gulerodsbrud

image1

Leder du efter en god opskrift på svampede gulerodsbrud, ligesom du finder dem i Salling-bageren? Så har vi her en fantastisk opskrift, hvor de bliver luftige og svampede HVER gang.

 

Opskrift (15-20 stk):

100 g. gær
5 dl lunkent vand
1 dl olie
3 tsk salt
3 spsk honning (eller sukker)
1 kg hvedemel
2 æg
220 g. frisk revet gulerødder
150 g. solsikkekerner

Fremgangsmåde:
1. Gæren opløses i vandet.
2. Herefter tilsættes olie, salt, honning og til sidst hvedemel.
3. Dejen æltes smidig, og sættes til hævning i 40 minutter.
4. Gulerødder rives, og solsikkekerner måles op.
5. Ovnen tændes på 220 grader, og en bradepande med bagepapir gøres klar.
6. Når dejen er færdig med at hæve tilsættes gulerødder, solsikkekerner og æg i skålen. Dejen æltes med fingrene, og det er meningen den skiller lidt. Dejen skal ikke æltes ”perfekt”.
7. Når gulerødderne, kernerne og ægget har fordelt sig, laves 15-20 klumper dej på bradepanderne.
8. Bollerne efterhæver i 30 minutter, og bages ved 220 grader varmluft i ca. 13 minutter.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens BEDSTE pølsehorn