Svampede gulerodsbrud

Svampe risotto med kylling og persille

image1

Opskrift (4 personer):

2 løg
3 fed hvidløg
500 g. champingion
500 g. kylling
500 g. risottoris
1 bundt persille
50 g. parmasan
9 dl boulion (1 terning hønseboulion og 1 terning grøntsagsboulion i 9 dl kogende vand)
4 dl hvidvin

Fremgangsmåde:
1. Løg og hvidløg hakkes. Svampene renses og skæres i skiver.
2. Kyllingen steges på en pande, og lægges til side. Derefter svitses svampene på en pande, og sættes til side (væsken skal også bruges).
3. En gryde med olie varmes op, og løg svitses kort til de er bløde.
4. Risene tilsættes og røres rundt.
5. Hvidvinen tilsættes under omrøring.
6. I takt med at risene suger væsken, tilsættes mere og mere boulionvand. Risene må aldrig koge helt tørre, og det er vigtigt at der konstant røres.
7. Når risene har den ønskede konsistens tilsættes de stegte svampe og parmasan.
8. Kyllingen skæres i strimler og tilsættes i retten, eller serveres ovenpå.
9. På toppen drysses med hakket persille.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampede gulerodsbrud