Svampe risotto med kylling og persille

Sundere chokolademousse/cheesecake

22095404_10213769129124102_11584580_oOpskrift: (4 små glas)
“kiksebund”:
1/2 dl. havregryn
1/2 dl. revet kokos
1 tsk. kokosolie
1 tsk. kokossukker/honning

Chokolademousse:
100 g. cashewnødder (sat i blød i minimum 3-4 timer)
1/2 dåse kokosmælk (det tykke)
3 tsk. kokossukker/honning
2 tsk. rå kakaopulver
evt. 1 tsk. kokosolie (kan udelades)

Topping:
revet kokos

Fremgangsmåde:
1. Til den her opskrift er det nemmest at bruge en minihakker eller en foodprocessor.
2. I en minihakker placeres havregryn og kokos. Herefter blendes det indtil det er fint. Tilsæt nu kokosolie og kokossukker/honning og blend godt igen. Fordel din “kiks” i 4 små glas.
3. Herefter laves din chokolademousse. Alle ingredienserne blendes sammen i en minihakker eller blender. Det skal blende i cirka 3-4 min, indtil det har en cremet og ensartet konsistens.
4. Smag til. Hvis du vil have den mere sød, tilsæt da mere kokossukker/honning.
5. Fordel din chokolademousse i dine 4 glas.
6. Drys til sidst med lidt revet kokos og sæt dine små glas på køl i minimum 3-4 timer, så de kan blive kolde.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Svampe risotto med kylling og persille