Sundere chokolademousse/cheesecake

Kartoffel porresuppe

image1

Opskrift (4 personer):

3 store porrer
10 kartofler
4 løg
Salt og peber
300 g. bacontern
14 dl. vand
1,5 grøntsagsboullion

Fremgangsmåde:
1. Skær grøntsagerne groft og svits dem ved lav varme i en gryde i 15 minutter.
2. Tilsæt vand og boullion og bring i kog. Lad det simre i 20-25 minutter.
3. Steg bacontern på en pande, og læg det på et stykke køkkenrulle der kan absorbere fedtet.
4. Blend suppen med en stavblender og server med bacon, persille og/eller creme fraiche.

   

5 kommentarer

  • Jesper

    Er mængde angivelserne rigtige? Synes det virker som meget vand!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Jesper

      Den er god nok – der skal 1,4 liter vand i 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Men du kan også sagtens tilføje mindre vand og så tilsætte ekstra vand eller fløde til sidst. Kommer an på hvor tyk du vil have den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

    Hvor mange g/kg kartofler er det?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • mummum

      Hej Sarah

      Vi har ikke antal g/kg, men det er 10 stk. kartofler i mellem størrelse 🙂

      Mvh
      Mathilde og Amanda

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere chokolademousse/cheesecake