Sundere chokolademousse/cheesecake

Kartoffel porresuppe

image1

Opskrift (4 personer):

3 store porrer
10 kartofler
4 løg
Salt og peber
300 g. bacontern
14 dl. vand
1,5 grøntsagsboullion

Fremgangsmåde:
1. Skær grøntsagerne groft og svits dem ved lav varme i en gryde i 15 minutter.
2. Tilsæt vand og boullion og bring i kog. Lad det simre i 20-25 minutter.
3. Steg bacontern på en pande, og læg det på et stykke køkkenrulle der kan absorbere fedtet.
4. Blend suppen med en stavblender og server med bacon, persille og/eller creme fraiche.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundere chokolademousse/cheesecake